Plannen met impact

Vormgeven van

Aanbestedingen

PROJECT 

Concept, ontwerp en realisatie van diverse aanbestedingen binnen de gestelde kaders

OPDRACHTGEVER 

Divers 

JAAR 

Sinds 2020 

In het kort


Bij Studio Wiegers beschikken we over ruime ervaring en expertise als het gaat om het vormgeven van aanbestedingen. Of je nu werkzaam bent in de bouw, techniek, consultancy of een ander vakgebied, wij staan voor je klaar om jouw visie en doelen om te zetten in een helder en professioneel plan.

Wat kun je van ons verwachten?


Maatwerk en persoonlijke procesbegeleiding

Dankzij onze jarenlange ervaring in de grafische vormgeving hebben we een scherp oog voor wat werkt. We brengen onze expertise graag in om jouw deelname aan een aanbesteding naar een hoger niveau te tillen. Hierbij gaan we voor ontwerpen die passen bij jouw specifieke boodschap en bedrijfspersoonlijkheid.

Daarnaast ligt onze kracht in de persoonlijke begeleiding van het gehele proces, van idee tot oplevering. Niet zelden is een tendertraject een georganiseerde chaos, waarbij verschillende partijen input leveren en elkaar afwisselend feedback geven. Geen zorgen! Wij structureren dit proces, schakelen snel met de verschillende stakeholders en brengen alles, binnen de gestelde deadline, samen in een onderscheidend kwaliteitsproduct.

Onze aanpak is betrouwbaar en heeft zich al bij diverse aanbestedingstrajecten bewezen. Het heeft geleid tot goede resultaten en plezierige, terugkerende samenwerkingen.

Creativiteit binnen de gestelde kaders en deadlines
We kennen de strakke deadlines binnen de aanbestedingswereld. Ons team is gewend om onder druk te werken en levert snel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Ook bij een tendertraject gaan we creatief te werk. We houden hierbij natuurlijk wel rekening met de gestelde kaders en regels, zoals het maximaal aantal pagina’s, het formaat en de vorm (digitaal of in boekvorm). 

Visuele impact
Een strak vormgegeven plan heeft effect. Wij weten hoe we visuele elementen kunnen inzetten, zodat jouw voorstel zich onderscheidt en een blijvende indruk achterlaat. Een professionele vormgeving met op maat gemaakte illustraties en grafieken, waardoor complexe informatie wordt vereenvoudigd, draagt bij aan een plezierige leeservaring. Of het nu gaat om een informatieve beeldgrafiek, het integreren van branding of simpelweg het visueel aantrekkelijk maken van het voorstel, we begrijpen de waarde van een doeltreffend ontwerp als geen ander.

Hoe werken we?


We beginnen met een (online) meeting, waarin we de aanpak afstemmen. We luisteren naar jouw visie, doelen en specifieke behoeften voor de aanbesteding. Vervolgens gaan we aan de slag met een passend ontwerpvoorstel. Jouw input is hierbij belangrijk. Zodra het eerste concept is opgeleverd bespreken we dit in detail en passen het zo nodig aan. Zo staat alles in de steigers voor het moment dat de definitieve input gereed is. Dan zetten we snel en goed de puntjes op de i van een professionele inschrijving, die opvalt tussen de rest.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op, zodat we kunnen bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen.