Tadaaaa!

Uitgelichte

projecten

Boekontwerp Biourbanism

McGregor Coxall

Meer dan een jaar hebben we gewerkt aan een van de mooiste en ook meest intensieve projecten van ruim 13 jaar Studio Wiegers, met als resultaat: het ca. 400 pagina’s tellende boek, ‘Biourbanism – Cities as nature | A resilience model for anthromes’. Onze bijdrage strekte zich uit van projectmanagement en research tot datavisualisatie en design.

Visualisaties magazine H&W

NHG

Het Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG) geeft sinds 1957 het maandblad ‘Huisarts & Wetenschap’ (H&W) uit. Dit magazine, bestemd voor alle huisartsen in Nederland, bevat achtergrondinformatie, onderzoeksartikelen en verdieping op diverse onderwerpen die relevant zijn voor de huisarts. Wij verzorgen een aanzienlijk deel van de datavisualisaties, illustraties en opmaak in dit magazine.

Concept en ontwerp

RSPND

LEARN. TO. RESPOND. RSPND is zo’n partij waar je graag mee samenwerkt. Ze zijn enthousiast, leveren ons interessante vraagstukken en geven ons waardering voor ons meedenken in wat ze willen communiceren. Vaak gaat het daarbij om het ontwerpen van modellen, methoden en processen, maar we brengen ook regelmatig andere publicaties uit zoals brochures en kaarten.

Online publicatie van onderzoek

NVTZ & VTW

In 2021 zijn De Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn (NVTZ) en de Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties (VTW) gestart met een langjarig onderzoek. Dit onderzoek brengt in beeld hoe het interne toezicht in de corporatiesector en in de sector zorg & welzijn ervoor staat. Ook kunnen op termijn trends en ontwikkelingen worden gesignaleerd. Het eerste onderzoeksrapport is in december 2022 gepubliceerd en beschrijft vooral de verschillen tussen beide sectoren.

Vormgeving aanbesteding /tender

Diverse opdrachtgevers

Bij Studio Wiegers beschikken we over ruime ervaring en expertise als het gaat om het vormgeven van aanbestedingen. Of je nu werkzaam bent in de bouw, techniek, consultancy of een ander vakgebied, wij staan voor je klaar om jouw visie en doelen om te zetten in een helder en professioneel plan.