Werk2

Impact maken met unieke beelden.

Creëer met ons voor je eigen businessmodel.

Close-up, abstract view of geometric architecture.
Close-up of the corner of a white, geometric building with both sharp points and round corners.
Close-up, abstract beeld van geometrische architectuur.
Close-up van de hoek van een wit, geometrisch gebouw met zowel scherpe punten als ronde hoeken.

Overzees:
1500 — 1960

Een tentoonstelling over de verschillende voorstellingen van de oceaan door de tijd heen, tussen de zestiende en de twintigste eeuw. Vindt plaats in onze open kamer op Verdieping 2.

dwalen door de bossen

Verken ons netwerk van paden die leiden door een verscheidenheid aan bos habitats en observeer de diverse flora die dit gebied zijn thuis noemt.

Tijd voor avontuur

Verken ons netwerk van paden die leiden door een verscheidenheid aan bos habitats en observeer de diverse flora die dit gebied zijn thuis noemt.

DJANGO

DJANGO

DJANGO

DJANGO

LINK

hallo jij daar!

Afbeelding van een vrouw die door zwanen door de lucht gedragen wordt.

Locatie:
82 Hoofd St. Brooklyn, NY

Datum:
dinsdag 24 oktober 2021

Vintage Cupido illustratie

Cupido tijdens de vlucht
48″ x 48″ Giclee print op archiefpapier.

Air Aqua

Logo & fles design

Kersenbloesem

Ogawa Kazumasa

Prachtige fotomechanische prenten van Kersenbloesem (1887-1897) door Ogawa Kazumasa. Origineel uit het Rijksmuseum.

Birds

Soms moet er gewoon even een vogel getekend worden. Bye bye scherm, hallo ambacht. Goed voor de hand-oog coördinatie. Vaak blijven ze binnen de vier muren, soms vliegen ze uit.

Bekijk meer hiervan op Instagram:
@erikwiegers
@birdsofzutphen

Studio Wiegers is een grafisch ontwerpbureau met meer dan 15 jaar ervaring in het creëren van boeiende ideeën en ontwerpen. Ons werk varieert van boeken, tijdschriften, visuele identiteiten, illustraties en posters tot 3D-objecten. Als je ons werk interessant vindt, voel je vrij om hallo te zeggen.

METROKAART ZUTPHEN

HANZERAIL.

Niet heel rendabel, maar des te leuker; het metronetwerk van Zutphen! Van de Noorderhaven naar de Kinderboerderij? Even overstappen op Centraal. En voor een reis van het Waterkwartier naar De Enk pak je de Gelrelijn. Deze kaart is (ingelijst) te koop, stuur ons een bericht.

Bos.

Zelfs een kind weet hoe waardevol het bos is. De frisse, adembenemende geur van bomen. Echoënde vogels die boven die dichte magnitude vliegen. Een stabiel klimaat, een duurzaam divers leven en een bron van cultuur. Toch hangen bossen en andere ecosystemen in het evenwicht en dreigen ze akkers, weilanden en plantages te worden.

Biourbanism

Zie casestudy ↗

Open ruimtes

Zie casestudy ↗

Close-up, abstracte weergave van architectuur.
LOGO & MAGAZINE DESIGN

Staantribune.

Staantribune, hét magazine over voetbalcultuur, kijkt op een andere manier naar voetbal. De artikelen gaan over alles wat met voetbal te maken heeft, behalve het spelletje zelf. In het magazine staan mooie achtergrondartikelen, stukjes met een humoristische noot, interviews met een aparte invalshoek en artikelen over supporterscultuur.

De zon gaat onder door een dicht bos.
Windturbines op een grasvlakte, tegen een blauwe lucht.
De zon schijnt over een bergkam die afloopt naar de kust. In de verte rijdt een auto over een weg.

Als mede-oprichters van Staantribune Magazine zijn we van begin af aan betrokken geweest bij de opzet, ontwikkelden we het logo (de 3 crushbarriers), verzorgden we de complete vormgeving en namen een flink gedeelte van de fotografie voor onze rekening.

Het magazine is verkrijgbaar bij boekhandels verspreid door heel Nederland en online te bestellen via de webshop. Meer info op www.staantribune.nl